">In english

Många kompetenser under samma tak

 

Tillsammans skapar vi framtidens arkitektur!

Nyréns är ett stort litet arkitektkontor, eller ett litet stort kontor om man så vill. Verksamheten startades av arkitekten Carl Nyrén 1948. Tidigt anställdes inredningsarkitekter jämte arkitekter. Med tiden har verksamheten utökats med landskapsarkitekter, planarkitekter, byggnadsantikvarier samt modellmakare, visualiserare och ljusdesigner. Idag är vi ett 70-tal medarbetare på Magnus Ladulåsgatan 63 i Stockholm. Vi är stolta över att vara ett medarbetarägt arkitektkontor.

Med människan i centrum och platsen som utgångspunkt skapar vi hållbar arkitektur. Vi jobbar samskapande i våra olika kompetenser och nära våra beställare. Vi kombinerar djup erfarenhet med nyfikenhet och ett utforskande arbetssätt. Det är livet som ska levas på platsen som är utgångspunkten i vårt arbete.

Tillsammans skapar vi framtidens arkitektur!.

Carl Nyrén – ljusets och enkelhetens mästare

Carl Nyrén var för många en inspiratör under flera epoker under sin långa karriär. Han har kallats en ljusets och enkelhetens mästare och har satt stora avtryck inom svensk arkitektur. Villa Nyrén, Västerortskyrkan, Stockholms Sparbank, Vitlycke museum och Balderskolan är några av hans mest kända projekt. Vi som arbetar på Nyréns idag förvaltar och utvecklar Carls arv och för Nyréns in i framtiden.

 

 

Vill du jobba med oss?

Vi tar emot ansökningar digitalt via annons nedan. Ansökningar som skickas in på annat sätt har vi tyvärr ingen möjlighet att hantera.Välkommen!