2024-07-04

Ylva Preutz – ny affärschef inom kulturmiljö och stadsbyggnad

Vi välkomnar Ylva!

”Det känns fantastiskt roligt att jag har fått förtroendet att få leda affärsområdena kulturmiljö och stadsbyggnad på Nyréns, ett företag med så mycket erfarenhet, kompetens och tradition. Men också fortsatt främja hållbar samhällsutveckling och utveckla erbjudanden i en bransch som just nu ställs inför massa utmaningar. Det ska bli jättekul att lära känna våra projekt och alla nya kollegor.”, berättar Ylva

Ylva kommer senast från AART architects i rollen som kontorschef men har också erfarenheter som avdelningschef för social och ekonomisk hållbarhet hos Tyréns och utvecklingsstrateg och processledare inom social hållbarhet hos Trafikförvaltningen, Region Stockholm. Med sin bakgrund som samhällsplanerare, specialist inom social hållbarhet och certifierad processledare breddar vi kontorets kompetens inom hållbarhet och strategisk planering. 

”Nyréns är det tvärdisciplinära arkitektkontoret och med Ylva i organisationen breddar vi vårt erbjudande ytterligare vilket skapar ännu mer värde för våra beställare. I Ylva får vi även en erfaren ledare som drivs av utveckling och framtida utmaningar – något ett företag inte kan få för mycket av i den föränderliga värld vi lever i.”, säger Maja Ivarsson, VD.

Tillbaka till nyheter