">In english

NYHETER

Invigning av vård- och omsorgsboendet Råsvägen!

2018-10-12

I onsdag den 10 oktober var det invigning av det nya vård- och omsorgsboendet Råsvägen i Tranås. Nyréns Arkitektkontor har varit med i projektet från början till slut och bidragit med kompetens inom arkitektur, inredningsarkitektur samt landskapsarkitektur med målsättningen att skapa en genomtänkt helhet. 

Boendet består av 6 avdelningar, 54 boenden och är naturskönt beläget i en skogsbacke intill svartån i ett lugnt villaområde. Boendet erbjuder därtill innergårdar och större trädgårdytor där de boende kan röra sig mer fritt. är ljusa och luftiga med stora ytor för gemensamma aktiviteter.

Läs mer om projektets positiva reaktioner här.

Läs mer om projetektet i sin helhet här.

Läs mer om projektets inredning här.

Foto: Max Plunger. 

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012