">In english

NYHETER

Ses vi i Almedalen?

2018-06-28

Nu är det snart dags för den femtionde upplagan av Almedalsveckan och inför detta har Nyréns seglat över båten Tindra och lagt till i Visby gästhamn. Båten kommer att vara vår bas under veckan, och dit har vi bjudit in till enskilda och initierade samtal om arkitektur och stadsplanering.

Förutom fördjupande samtal på båten kommer vi att delta i ett antal aktiviteter i Arkitekturträdgården och ta del av det myllrande utbud som erbjuds i Almedalen.

Under torsdagen den 5 juli kl 10.00 deltar vår vd Ulrika Bergström i samtalspanelen under seminariet "Bostäder till varje pris? Hur tar vi ansvar för kulturmiljön?" i Arkitekturträdgården. Även under fredagen den 6 juli kl 13.30 deltar Ulrika i panelsamtal om Forsåkers gamla bruksmiljöer, läs mer här.

Missa inte vårat seminarium ”Equalizer – jämställda platser” under torsdagagen den 5 juli kl 14.00, även det i Arkitekturträdgården.

I samtalen på båten kommer vi bland annat att fördjupa oss i:

Låter det intressant? Kontakta oss gärna enligt ovan.

Hoppas vi ses i Almedalen!

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012