">In english

NYHETER

Nyréns spetsar verksamheten med ny kompetens!

2017-04-04

Nu kompletterar Nyréns Arkitektkontor ledningsgruppen med en ny affärschef med utifrånblick och strategiskt omvärldstänk. Carin Lembre har en bakgrund inom affärsutveckling och tillträder nu rollen som chef för ett av Nyréns fyra affärsområden – Boende, kultur & rekreation.

Carin Lembre kommer närmast från Six Year Plan där hon under flera år arbetat som konsult inom affärsutveckling och lett team genom små och stora utvecklingsprocesser och rustat dem för att möta globala och lokala utmaningar. Carins brinnande engagemang och intresse för samhälle, politik och omvärldsrelationer har lett henne till en variation av uppdrag. Under åren har hon bland annat arbetat med kunder som PostNord, Svenskt Näringsliv och Nobel Center. Hon har också varit projektledare för utställningen i svenska paviljongen på World Expo i Shanghai 2010, som satte strålkastarljuset på miljöutmaningar och svensk innovationskultur.

- Vi spetsar kompetensen i Nyréns ledningsgrupp genom ytterligare en viktig rekrytering. Carins drivkraft som teamledare, strategiska förmåga och erfarenhet från andra branscher är en vitamininjektion och en viktig pusselbit i vår ambition att fortsätta ligga i framkant bland Nordens arkitektkontor, säger Tomas Alsmarker, vd på Nyréns.

Nyréns team för Boende, kultur & rekreation består av 35 arkitekter och byggnadsingenjörer med stor erfarenhet och specialistkompetens inom nybyggnad, ombyggnad, inredningsarkitektur och stadsplanering. Just nu är gruppen engagerade bland annat i omvandlingen av industrikärnan i Mölndal till en ny stadsdel med bostäder och arbetsplatser där vattnet står i centrum och i totalrenoveringen av Medborgarhuset i Stockholm med bland annat bibliotek och Forsgrénska badet. Teamet arbetar interdisciplinärt och samarbetar med specialister inom Nyréns övriga affärsområden; Urbana rum och Handel, kontor & kunskapsmiljöer.

- Jag gillar att Nyréns har modet att rekrytera personer med erfarenheter utanför arkitekt-
sektorn och som därmed kan se saker på nya sätt. På alla fronter är det just nu högtryck i branschen och jag ser fram mot att jobba med mitt team och delta både i samhällsutmaningar och i det intressanta utvecklingsskede som kontoret befinner sig i,
säger Carin Lembre.

Kontakta Carin här

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012