">In english

NYHETER

Nyréns vässar verksamheten med ny affärschef!

2016-12-02

Nyréns Arkitektkontor har rekryterat Emma Kinch till tjänsten som chef för ett av Nyréns prioriterade affärsområden – Handel, kontor och kunskapsmiljöer. Emma är utbildad arkitekt och kommer närmast från Locum där hon under flera år som Fastighetsutvecklingsdirektör ingått i bolagets ledningsgrupp och nu senast, som biträdande Projektdirektör, ansvarat för Projektavdelningens stab. Dessförinnan har hon arbetat främst med uppdrag inom utveckling av kontorsfastigheter på bland annat Strategisk Arkitektur och Sweco. Emmas intresse för arkitektens roll samt verksamhets- och affärsutveckling löper som en röd tråd genom hennes karriär och yrkesliv.


- Vi fortsätter att vässa verksamheten genom ytterligare en strategisk rekrytering. Emma har erfarenhet av arkitektur, både i rollen som beställare och på arkitektkontor, och får en nyckelroll i ledningsgruppen. Vi ser fram mot att jobba med Emma och inspireras av hennes vilja att utveckla framtidens arkitektur, arbetssätt och affär! säger Tomas Alsmarker, vd på Nyréns.

Nyréns team för Handel, kontor och kunskapsmiljöer består av 27 arkitekter och byggnadsingenjörer med stor erfarenhet och specialistkompetens inom utveckling, nybyggnad, ombyggnad, inredningsarkitektur och stadsplanering. Nyréns har en gedigen erfarenhet av den här typen av uppdrag, bland annat med flera projekt i Sickla Köpkvarter i Nacka, huvudkontoren för WSP, IBM och Pharmacia, Swedbankhuset på Hamngatan, Port 73 i Haninge, Veterinärmedicinskt centrum i Uppsala, samt universitetsfastigheter och skolor runt om i landet.
Just nu är Nyréns engagerade bland annat i Nya Karolinska sjukhuset, Ersta nya sjukhus, Stadsbiblioteket och Medborgarhuset i Stockholm. Teamet arbetar interdisciplinärt och samarbetar med specialister inom Nyréns övriga två affärsområden; Urbana rum och Boende, Kultur och Rekreation.

- De viktiga projekten är en anledning till att jag vill jobba på Nyréns. Det är ett kontor med gott renommé och som står för en arkitektur som är nära människan – i mått och skala, i omsorg om detaljer och i sin taktilitet och estetik. Det finns en stor potential i det när vi utvecklar framtidens kontor, handel och kunskapsmiljöer. Jag ser fram mot att jobba med både befintliga och nya intressanta kunder och projekt, säger Emma Kinch.

Emma Kinch tillträder tjänsten på Nyréns Arkitektkontor den 5 december 2016.

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012