">In english

NYHETER

Nyréns coachar ungdomar i Dream Challenge

2016-05-19

Genom vårt initiativ ”Aktion Miljon” var Nyréns med som coacher i Dream Challenge på tre skolor runt om i Stockholm under hösten 2015. Vi jobbade med ungdomar på Grönkullaskolan i Rissne, Grindtorpsskolan i Alby och Rinkebyskolan i Rinkeby.Det var väldigt inspirerande och lärorikt!

Som avslutning på vårt Dream Challenge-engagemang bjöd vi in finalisterna och ytterligare några elever till vårt kontor under en dag. Vi ville ge dem en inblick i hur det är att arbeta på ett arkitektkontor. Men framför allt ville vi ha en workshop tillsammans med eleverna, kring det centrum i stadsdelen där ungdomarna bor och går i skolan. Ungdomarna visade ett otroligt engagemang och har förstås en ovärderlig lokalkunskap!

Efter workshopen ställer vi ut arbetet lokalt och igår hölls vår första vernissage på aktivitetshuset Albys hjärta i Alby. En rad lokala aktörer, Botkyrka kommun, skolverksamheter, vänner och bekanta var inbjudan och vi tackar alla som kom och visade sitt intresse.

Läs mer om Dream Challenge här!

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012