">In english

NYHETER

Välkommen Christina Olsson – vår nya HR-chef

2016-05-10

Varmt välkommen, berätta gärna lite mer om dig.

- Jag är utbildad personalvetare och kommer närmast från tjänsten som HR BusinessPartner på LloydsApotek. Innan dess har jag arbetat många år med HR-frågor inom bygg-, fastighets- och teknikkonsultbranschen, på Tyréns, Svenska Bostäder och Peab.

Vilka utmaningar upplever du att företag som Nyréns står inför?

- Det känns helt rätt att kliva in och utveckla HR-funktionen på Nyréns just nu. Företaget har växt mycket och är ca 120 medarbetare på de två kontoren i Malmö och Stockholm. Vi behöver fokusera på kompetensutveckling, rekrytering och ledarutveckling. Och utveckla medarbetarskapet i form av kultur och värderingar. Vilka är vi, vad ska vi stå för, vilket arbetsklimat vill vi ha – det är frågor jag ska ta ett steg vidare.

Hur ser du på rekrytering inom vår bransch?

- Konkurrensen på arbetsmarknaden ökar så rekrytering är ett prioriterat område. Vi har många stora projekt som pågår och flera stora projekt på väg in så att hitta rätt kompetens är helt klart affärskritiskt för oss.

Slutligen, vad tycker du verkar göra Nyréns till Nyréns?

- Efter bara ett fåtal dagar här på mitt nya jobb har jag sett ett härligt engagemang och stort arbetsflit. Det är en väldigt kreativ och vänlig miljö och jag ser att medarbetarna verkligen brinner för arkitekturen. Jag upplever också en imponerande bredd i alla de projekt vi jobbar med och jag ser fram emot att komma ännu närmare det typiskt ”Nyrénska”.

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012