">In english

NYHETER

Vi jobbar med utvecklingen av Kallebäck i Göteborg

2016-02-22

Nu går startskottet för utvecklingen av Kallebäcks Terrasser i Göteborg. I de parallella uppdrag som har genomförts presenterade Nyréns Arkitektkontor det vinnande förslaget till strukturplan för området. Tillsammans med Wallenstam planerar vi för ett nyskapande, aktivt område med många fina mötesplatser och en blandning av bostäder, förskolor och kontor. Just nu pågår ett intensivt detaljplanearbete.

Stadsdelen Kallebäck ligger nära både city och Delsjöns naturområde. Projektet har fått sitt namn utifrån de nivåskillnader och naturliga terrasser som den äldre bebyggelsen och naturen bidrar till. Här kommer berget, naturen, barnen och cyklarna stå i centrum för utvecklingen. 

Läs mer här hos Wallenstam!

Läs mer här hos Göteborgs stad!

Läs artikel i Fastighetsnytt här!

Läs artikel i Branschaktuellt här!

 

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012