">In english

NYHETER

Inspirerande frukostföreläsning om cirkulär ekonomi

2015-12-08

Fredagen den 4 december bjöd Nyréns på frukostseminarium om möjligheter med cirkulär ekonomi och designstrategin Cradle to cradle.  Morgonen inleddes med en föreläsning av Tobias Jansson som driver CircularEconomy.se. Tobias gav oss en inspirerande översikt om cirkulär ekonomi och en mängd exempel i form av företagscase och regionala initiativ. Tobias har mångårig erfarenhet av kommunikation kring miljöfrågor, bland annat genom magasinet Camino som han var med och grundade 2006. Efter föreläsningen körde vi workshop om cirkulära affärsmodeller med några av våra mest aktuella projekt som exempel.

Läs mer om Nyréns hållbarhetsarbete och Cradle 2 cradle här!

Läs mer om Tobias Jansson här!

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012