">In english

NYHETER

Årets Bragd!

2015-11-20

Landskapsarkitekterna Maria Engström och Emelie Brunge belönades med utmärkelsen Årets Bragd på Arkitekturgalan 2015. De fick priset för sitt uppmärksammade arbete om barnens plats i den täta staden med motiveringen:

”För sin orädda och sakliga analys av de ibland orimliga stadsmiljöer som vi håller på att skapa, både för barn och vuxna – och för stadslivet i stort. Deras uppror har redan fått genomslag och fungerar som en väckarklocka bland politiker, planerare och byggherrar”.

Årets Bragd delas ut till en arkitekt eller en grupp som gjort en utomordentlig prestation för att göra världen runt omkring oss lite bättre.

Läs mer om deras arbete här!

Och ännu mer kan du läsa här!

Läs mer om Arkitekturgalan här!

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012