">In english

NYHETER

Inflyttningsdax i Finnboda gamla Svetshall

2015-10-14

Vi på Nyréns har, sedan den vunna tävlingen för HSB om Finnboda Varv 1998, ritat om flera kulturhistoriskt värdefulla byggnader från industrianvändning till bostäder och andra verksamheter. Dockland är den senaste omvandlingen och omfattar 40 nya bostäder inom den gamla Svetshallen, som ligger centrala i Finnboda.

Omvandlingen av Svetshallen i Finnboda Hamn från att vara en spännande industribyggnad till nya moderna bostäder är ett exempel på hur värdefulla byggnader kan tas tillvara och inrymma nya moderna funktioner. Den befintliga industrihallens förutsättningar har gett inspiration till ett nytt och annorlunda boende.

För mer information kontakta: Dag Cavallius

Läs mer om projektet här!

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012