">In english

NYHETER

Vi välkomnar Ulrika Bergström som ny affärschef för Urbana Rum

2015-08-20

Nyréns Arkitektkontor har rekryterat Ulrika Bergström som ny chef för affärsområdet Urbana Rum. Ulrika kommer närmast från Statsbygg i Oslo där hon varit avdelningsdirektör för Arkitektur och Kulturminnessektionen.

-Det är verkligen roligt att hälsa Ulrika välkommen till oss på Nyréns Arkitektkontor. Ulrikas nyfikenhet, positiva energi och hennes förmåga att se helheten är personliga egenskaper vi uppskattar mycket i vår strävan att utveckla framtidens Nyréns, säger VD Tomas Alsmarker.

Ulrika Bergström är arkitekt med över trettio års erfarenhet av yrket. I drygt ett decennium arbetade hon som projekterande arkitekt på bland annat Wingårdhs för att sen ta steget vidare till byggherresidan. På Ericson Real Estate var hon projektledare och på Statens Fastighetsverk hade hon ledande roller knutna till projekt och förvaltning av det byggda kulturarvet. Ulrika har också ett stort intresse för det internationella perspektivet.  De senaste åren har hon varit avdelningsdirektör på norska Statsbygg, som förvaltar och bygger för den Norska staten.

-Det ska bli riktigt roligt och intressant att bidra till utvecklingen av Nyréns, säger Ulrika Bergström. Jag drivs av ett starkt intresse för långsiktiga kvaliteter i kulturarv och arkitektur, och samverkan mellan olika aktörer i byggprocessen.  Och kanske allra viktigaste – att leda duktiga medarbetare till att uppnå bra resultat!

Ulrika började som affärschef på Nyréns Arkitektkontor  den 17:e  augusti och kommer att ingå i Nyréns ledningsgrupp.

För mer information kontakta Ulrika Bergström

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012