">In english

NYHETER

Nu blir det invigning av Drakenbergsparken!

2015-08-02

På tisdag 8 september kl 14.00 är det invigning av nya Drakenbergsparken på Södermalm i Stockholm. Invigningstalare är Anders Göransson, ordförande i Södermalms stadsdelsnämnd och på scenen bjuds det på musik med Bröderna Lindgren samt draktämjare, draksaga, eld och glitter från Zircus Lokomotiv!

Lekparken har varit stängd i ett år för upprustning men står nu äntligen klar att använda. Den har fått ett helt nytt utseende med stora öppna ytor och ett för Sverige unikt klätterlandskap. Den befintliga bollplanen har fått konstgräs och den stora draken har efterlämnat sig både drakägg och drakspår ..

Nyréns landskapsarkitekter har arbetat med upprustning och ombyggnad av parken från program till färdiga bygghandlingar. Uppdraget är utfört åt Stockholms Stad, Trafikkontoret och Södermalms Stadsdelsförvaltning.

Välkommen Till Draken!

 

För mer information kontakta: Mårten Setterblad


 

 

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012