">In english

NYHETER

Nyréns uppmärksammade Miljonprogrammet i Almedalen

2015-06-30

Nyréns Arkitektkontor deltog med flera programpunkter under årets Almedalsvecka. Här kan du se vårt bidrag Aktion Miljon-om miljonprogrammets inneboende potential som hölls i Arkitekturträdgården som arrangerades av Sveriges Arkitekter.

Aktion Miljon – om miljonprogrammets inneboende potential

Arkitekterna Sara Göransson och Sara Norås inleder med ett samtal om arkitektens ansvar när det gäller att bryta segregation och isolering. Tillsammans med några kollegor diskuterar de frågor som: Hur stark är arkitekturens kraft?  Hur mycket är egentligen en fråga om samhälleliga strukturer? Varför vill vi inte integreras? De visar exempel från aktuella projekt och diskuterar hinder och möjliga lösningar.

Tillsammans med Madeleine Opira, chef och grundare för A Million Minds,  Cathrine Holgersson, VD, Gavlegårdarna, Johanna Axelsson, landskapsarkitekt och projektledare för fastighetsutveckling på Botkyrkabyggen samt Victoria Percovich Gutierrez, projektledare från Innovationsplattform Malmö Sydost, följer sedan ett samtal kring miljonprogrammet och om hur man kan frigöra dess inneboende potential.

Se seminariet här!

 

För mer information kontakta: Sara Norås


 

 

 

 

 

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012