">In english

NYHETER

Vägen till en grönare framtid går via skogens produkter

2015-06-01

Skogen ger oss många värden och bidrar till stor klimatnytta. Om detta kommer Nyréns VD Tomas Alsmarker tala på ett seminarium i Sveriges Riksdag på torsdag den 4 juni. Seminariet handlar om alla de nya produkter som vi kan tillverka av vår förnybara skog. Man kommer bla.a att diskutera hur den politisk-ekonomiska spelplanen inom Sverige och EU kommer att få betydelse för vår framväxande bioekonomi och om hur storskaliga lösningar ska kunna lösas med dagens förutsättningar.

Tomas kommer att prata om sitt favoritämne trä och om hur det självklart enkla handlar om att hushålla med jordens resurser, om att åstadkomma det som håller över tid, om den cirkulära livscykeln och varför man ska bygga en bro i trä istället för betong.

Värd för seminariet är Miljömålsberedningen tillsammans med Skogsindustrierna.

Läs mer om Skogsindustrierna här!

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012