">In english

NYHETER

Vi gratulerar Jens Almström och Badrumsskåpet som tog hem vinsten!

2015-03-23

Funky Rooms är en en kreativ köks- och badrumstävling som nu är avslutad. Bakom Funky Rooms står UngBo, ett kommunikationsprojekt initierat av Malmö stad i samarbete med byggbranschen för att väcka debatt om bostadsbristen bland unga.

I kategorin Badrum blev Nyréns medarbetare Jens Almström (längst till höger i bild) vinnare av både juryns och allmänhetens pris med sitt förslag Badrumsskåpet. De övriga två kategorierna var ”Kök” samt ”Kombination kök och badrum”.

Under fredagen delade bostadsminister Mehmet Kaplan ut priser på totalt 160 000 kronor till fjorton finalister som bidragit med innovativa lösningar för kök och badrum på liten yta. De vinnande bidragen ställs ut på FormDesign Center i Malmö fram till den 29 mars.

Läs mer på Malmö Stads hemsida!

Se Jens förslag Badrumsskåpet här!

 

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012