">In english

NYHETER

Nu moderniserar vi Stockholms sjukhusentréer

2014-12-10

Den nionde december var det stor fest när den nya entrén vid Jakobsbergs sjukhus invigdes. Entrén är den första som är invigd efter ombyggnad enligt Locums nya konceptprogram för sjukhusentréer. Ombyggnationen syftar till ökad tillgänglighet, tydligare information och bättre service.

I Jakobsbergs sjukhus nya entré finns en reception och ett nytt café som drivs av Coffeehouse by George. Entréhallen har fått ny inredning med bekväma möbler och golv i natursten.

Locum har noga analyserat de olika besökarnas behov och bland annat skapat lugna och mer avskilda sittplatser men också ordnat studieplatser för de studenter som vistas på sjukhuset. Till nyheterna hör också fritt Wi-Fi och konferensrum.

Nyréns Arkitektkontor har gjort arkitektur, inredning och ljusplanering efter Locums konceptprogram.

Läs mer här!

Läs artikel i branschaktuellt här!

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012