">In english

NYHETER

Port 73 är en handelsplats med fina belysningslösningar

2014-10-13

Den stora handelsplatsen Port 73 i Haninge invigdes 2010 men installationer och byggnation har löpt vidare efter invigningen och Etapp 3 blev färdigställd under 2013. En viktig del av arkitekturens upplevelse är belysningen och här har vi haft ett nära samarbete med Flux. Förutom allmän belysning ville vi rikta ljus uppåt under den utkragande delen av byggnaden för att ge liv åt den galvaniserade trp-plåten som utgör det utvändiga undertaket. Vi ville göra det på ett diskret sätt som får armaturerna att hänga ihop med fasaden.

-Att pendla en armatur med tydlig kontorskänsla i en utomhusmiljö ger en unik och välkomnande känsla och vi är väldigt nöjda med resultatet , säger Haldur Rohtla, arkitekt på Nyréns.

Läs mer om belysningen här!

Läs mer om Port 73 här!

Kontaktperson: Haldur Rohtla

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012