">In english

NYHETER

Storslagen invigning av VHC i Ultuna

2014-09-12

Onsdagen den 10 september var det stor invigning av Veterinärmedicinskt och husdjursvetenskapligt centrum, VHC, för Sveriges lantbruksuniversitet i Ultuna. Invigningen inleddes av rektor Lisa Sennerby Forsse och fortsatte med landsbygdsminister Eskil Erlandsson som avtäckte den mässingsplakett som kommer att placeras innanför entrén till minne av invigningen. Dag Beskow från Nyréns berättade om vårt stora uppdrag som arkitekt för såväl byggnad,  landskap och all inredning i anläggningen. Efter invigningstalen följde en rundvandring i det 53 000 kvadratmeter stora byggnadskomplexet.

Läs mer om VHC här!

Läs mer om invigningen och se SLU:s bilder här!

Läs mer på Akademiska Hus hemsida här!

 

 

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012