">In english

NYHETER

Var med och skapa filmen om Vasaplan i Umeå 4-6 sept

2014-09-04

Nyréns Arkitektkontor och dokumentärfilmaren Blume film har ett gemensamt filmprojekt om Vasaplan i Umeå och dess framtida gestaltning. Tillsammans med stadens invånare vill vi skapa en aktiv dialog och filma en massa berättelser om Vasaplan.

Den 4-6 september kommer vi att finnas på plats på torget i en specialbyggd filmstudio. Där kan den som vill diskutera framtidens Vasaplan och testa att klippa ihop sin egen film om platsen. Det går snabbt och enkelt och inga förkunskaper behövs! Filmerna kommer senare att visas i en utställning och på nätet.

För mer information om vad som händer 4-6 september, läs här!

Läs om projektet på arkitektur.se här!

För mer information om projektet kontakta Magnus Löfvendahl, magnus.lofvendahl@nyrens.se

 

 

 

 

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012