">In english

NYHETER

Snart blir det festival på Rymdtorget i Bergsjön!

2014-08-27

Lördagen den 6 september är det kulturfestival på Rymdtorget i Bergsjön- platsen där Göteborgs nya kulturhus ska ligga. Nyréns har på uppdrag av Higab precis avslutat den förstudie som kommer att ligga till grund för kulturhusprojektet. Parallellt med förstudien har Nyréns gjort underlaget till detaljplanen för Rymdtorget.

Festivaldagen kommer bjuda på ett stort och brett program med mer än 24 akter som avlöser varandra på scen. Förutom scenframträdanden kommer det att erbjudas guidade turer med koppling till Rymdtorget, sportaktiviteter, mat och hantverk, workshops, sagostunder och karuseller!

För mer information om vår förstudie kontakta Sara Göransson

Fullständigt program för dagen finns här!

 

 

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012