">In english

NYHETER

Vi vill ha bio och bad vid Söder Mälarstrand!

2014-07-05

Bort med parkeringsplatser och in med matbilar, vattenbio och flytande bad! Så vill vi på Nyréns få fart på folklivet på Söder Mälarstrand.

Trots det centrala läget vid vattnet och många timmar med kvällssol är Söder Mälarstrand för många bara en transportsträcka med få givna stopp. Det vill vi på Nyréns ändra på. Vi vill stegvis göra Söder Mälarstrand till en framsida med ett levande stadsliv. Idag domineras kajen av bilisterna men på samma yta skulle man istället kunna få in matbilar och folkliv. Redan i sommar skulle man tillfälligt kunna göra om delar av parkeringsutrymmet till spontana scener, mötesplatser och serveringar. 

Läs mer om vårt förslag i Södermalmsnytt 5 juli!

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012