">In english

NYHETER

Träffa oss i Almedalen!

2014-06-17

Måndagen den 30 juni ses vi på Arkitektur-och designdagen i Almedalen. Dagen arrangeras av Svensk Form och Sveriges Arkitekter och hålls på Liljehornska husets på Strandgatan 16. Under dagen kommer programpunkterna avlösa varandra från tidig morgon till sen kväll. Under följande programpunkter träffar du oss:

Hur kan arkitektur lösa ungas boende? Fem arkitekter visar sina innovativa, yteffektiva och kostnadseffektiva projekt följt av en panel med beställare och politiker. Nyréns medarbetare Jens Almström berättar om vårt samarbete med bla.a  jagvillhabostad.nu och Ungbo.

Nytt ljus på det industriella byggandet. Nyréns VD Tomas Alsmarker inleder, tillsammans med Nyrénsarkitekterna Marcus Abrahamsson och Sonia Andersson, med några tankar kring det industriella byggandet och magisk arkitektur - inte som en motsättning utan som en spännande möjlighet! Tillsammans med Ilija Batljan (vice Vd Rikshem), Vanda Kehr (jagvillhabostad.nu) och Stefan Lindbäck (Vd Lindbäcks Bygg) följer sedan ett samtal kring den spännande och viktiga frågan om "Industriellt byggande 2.0"!

Onsdag 2 juli kan du höra Tomas Alsmarker diskutera hur nya familjemönster kräver nya boendelösningar på Veidekkes seminarium med temat Hur får vi levande städer för olka behov och plats för alla?

Läs mer om Veidekkes seminarium här!

 Läs mer om Arkitektur-och designdagen här!

Se film från vårt seminarium Hur kan arkitektur lösa ungas boende

Se film från vårt seminarium om Nytt ljus på det industriella byggandet

 

 

 


 

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012