">In english

NYHETER

Dialogträff i Oskarshamn om inre hamnen

2013-06-28

Måndagen den 24 juni arrangerade Oskarshamns kommun en stor workshop med alla  tjänstemän och politiker som är engagerade i det parallella uppdraget om Inre hamnen i Oskarshamn under rubriken ”Dialogträff”. Vi  från Nyréns presenterade våra första tankar på hur en lösning med tre huvudteman, vatten – trä – stadsliv, skulle kunna se ut.

På kvällen var alla  oskarshamnsbor inbjudna för att möta oss arkitekter. Det blev ett stort genomslag med över 250 personer som lyssnade, såg och framförde sina åsikter. Mötet med Oskarshamns invånare gav oss från Nyréns många intressanta input inför fortsättningen.

Lokala medier från radio, tv och press var närvarande. Dag Cavallius från Nyréns fick ett par minuter i radio P4 Kalmar och berättade om våra tankar från 00:46 här.

För mer information kontakta Dag Cavallius och Åsa Samuelsson

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012