">In english

NYHETER

Säljstart för lägenheter i Dockland, Nacka

2013-04-24

Dockland kommer att erbjuda ett speciellt och unikt boende, ett slags "loft living", där bostädernas planlösningar bland annat har inspirerats och anpassats till de befintliga höga fönsterpartierna. Fönsterpartiernas utformning och den dubbelhöga rumshöjden närmast fasad blir ovanliga rumsliga kvalitéer inne i lägenheterna. Att omvandla Svetshallen i Finnboda Varv från en spännande industribyggnad till att innehålla nya moderna bostäder är ett exempel på hur värdefulla äldre byggnadsstrukturer kan omvandlas till att inrymma nya moderna funktioner. Den befintliga anläggningens förutsättningar har givit inspiration till ett nytt och annorlunda boende.

För mer information kontakta Dag Cavallius

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012