">In english

NYHETER

Nyréns hemsida nominerad för bästa design i Drupalawards

2013-03-08

Motiveringen lyder:

En digital identitet som kombinerar stilren design med responsivitet och ett modernt uttryck. Trots en omfattande informationsmängd blir det inte rörigt. Det är istället en behaglig upplevelse - lättläst och inspirerande. Detaljer som startsidans jumbotronbildspel, delafunktion till Renren (det "kinesiska facebook" - Nyréns är verksamma i Kina), sorteringen av projekt med filtrering, kartvy i projektlistningen, dynamisk inladdning av flera projekt och åkningen över alla bilder när man klickar på "Läs mer" i ett projekt gör att resultatet blir lockande, spännande och känns genomtänkt. Det råder ingen tvekan om att Nyréns Arkitektkontor håller högsta klass.

Läs mer här

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012