">In english

NYHETER

Vi söker arkitekter till Malmökontoret!

2017-10-15

Nyréns i Malmö växer!
Vi söker nu arkitekter med erfarenhet av olika skeden. Vi tror att du har några års erfarenhet och gillar att jobba i nära samarbete med andra kompetenser. Du gillar utvecklingsprocesser och att ta egna initiativ. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp, erfarenhet av Revit är meriterande. 
 

Om oss
Nyréns är idag ett av de ledande arkitektkontoren i Sverige med över hundra medarbetare. Vi är stolta över att vara ett medarbetarägt arkitektkontor med kontor i Stockholm och Malmö. Vi sitter centralt i Malmö i inspirerande lokaler med kompetenta medarbetare som arbetar i spännande projekt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor med friskvårdsbidrag och rikskort, trygghet genom kollektivavtal och individuell kompetensutveckling.
 

Ansökan
• Skicka din ansökan och aktuellt CV till jobba@nyrens.se  senast den 19 november. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande.
• Har du frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta Henrik Storm, henrik.storm@nyrens.se, tel: 040-618 92 26

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012