">In english

Nyheter

Nyréns söker chef för affärsområde Urbana Rum

2018-02-14

Nyréns Arkitektkontor är i en spännande fas där vi fokuserar på att utveckla vår framtida arkitektur, vårt arbetssätt och våra affärer. Nu söker vi en affärsområdeschef med passion för arkitektur som skapar goda livsmiljöer!

Ditt uppdrag är att tillsammans med medarbetarna utveckla såväl affärsområdet som gruppen och individerna. Du tar... Läs mer

Nytt museum i norska finnskogen

2018-02-13

Arkitekttävling för en ny museibyggnad för den skogsfinska kulturen. Nyréns förslag Polttopiste (=brännpunkt) tar utgångspunkt i unika värden i den skogsfinska kulturen. Värden som på ett självklart sätt återspeglar sig i museet och dess omgivande landskap. Museibyggnaden är inflätad i barrskogen, den skapar en vertikalitet som för blickarna... Läs mer

Ulrika Bergström ny vd för Nyréns

2018-01-30

Arkitekten Ulrika Bergström vill se en stärkt arkitektroll och arkitektur och livsmiljöer med kvaliteter som står sig många generationer. Nu kliver hon in i rollen som vd på Nyréns Arkitektkontor. Ulrika kommer närmast från en roll som affärsområdeschef för Nyréns Urbana rum, där hon lett ett team av landskapsarkitekter, stadsplanerare och... Läs mer

Vallentuna bibliotek - rankat som ett av Europas bästa!

2018-01-12

Library Ranking Europe (LRE) har recenserat Vallentuna bibliotek och ger biblioteket för andra gången på två år, fem stjärnor av sex möjliga, med omdömet "excellent". Bibliotekets centrala placering och husets välkomnande atmosfär är några av sakerna som bidrar till att Vallentuna bibliotek rankas högt av bedömare.

Vallentuna kommun... Läs mer

Just nu i Skärholmen

2018-01-12

Fokus Skärholmen är en satsning för att samla stadens förvaltningar och bolag i en gemensam ambition att få i gång bostadsbyggande och stadsutveckling i Vårberg, Skärholmen, Bredäng och Sätra och samtidigt öka de stadsmässiga och sociala sambanden inom och mellan stadsdelarna.

Vi arbetar tillsammans med stadsbyggnadskontoret,... Läs mer

Stora Turismpriset till Artipelag!

2017-12-11

Foto: Åke E:son Lindman

Vi gratulerar Artipelag till Stora Turismpriset 2017! För 24:e året i rad delar Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism, med Tillväxtverket som huvudman, ut Stora Turismpriset. Priset ges till föredömliga insatser i nytänkande, internationalisering, kvalitet eller hållbarhet, som har bidragit till... Läs mer

Planpriset 2017 till Södra Skanstull!

2017-11-29

Foto (nedre): Joel Nilsson. Arkitekturgalan 2017.


Nyréns Kulturmiljö med Anna Birath, Maria Engström och Marcus Ängeby har bidragit till planprogrammet för Södra Skanstull som tilldelades Sveriges Arkitekters Planpris igår.

Vi har gjort en kulturmiljöutredning och kulturhistoriska konsekvensanalyser som stöd för Stockholm... Läs mer

Sveriges första Green Flag Award - till SLU Campus Ultuna

2017-10-11

För första gången har det prestigefulla Green Flag Award tilldelats en plats i Sverige – Sveriges lantbruksuniversitets Campus Ultuna! Idag firar SLU och Akademiska Hus genom att hissa den gröna flagga som symboliserar utmärkelsen. På uppdrag från Akademiska Hus och SLU har Nyréns landskapsarkitekter ansvarat för offentliga platser,... Läs mer

Planpriset 2 av 4!

2017-09-19

Planpriset – 2 av 4! Nyréns byggnadsantikvarier har medverkat avseende kulturmiljö i två av fyra nominerade projekt till Sveriges Arkitekters Planpris; Södra Skanstull och Kolkajen, del av Norra Djurgårdsstaden. Vi har deltagit i processerna och våra kulturmiljöanalyser är viktiga underlag för de nominerade planerna.
Läs mer om... Läs mer

Nyréns utökar i Malmö

2017-09-18

Nyréns Arkitektkontor fortsätter att utveckla verksamheten och startar hösten med en ny affärschef på malmökontoret.

Den 1 september tillträder Henrik Storm som ny affärschef på Nyréns malmökontor. Den nya rollen är ett led i kontorets fördjupade satsning på stadsbyggnad och byggnadsarkitektur.

- Nyréns malmökontor har... Läs mer

Sidor

Arkiv

2016
2015
2014
2013
2012
Följ @nyrensark på twitter
21 feb.
Har du passion för arkitektur som skapar goda livsmiljöer? Är du vår nya affärschef för Urbana rum? https://t.co/xuoINHMuCc - Följ @nyrensark
13 feb.
Vårt förslag till nytt museum i norska finnskogen. Ett projekt där våra olika kompetenser samverkat; https://t.co/73VflifjlL - Följ @nyrensark
30 jan.
Hon blir ny vd för Nyréns https://t.co/dpeIa2sTll https://t.co/3PblFS6VX5 - Följ @nyrensark
12 jan.
Stort grattis! Vallentuna bibliotek - rankat som ett av Europas bästa! ⭐️Nyréns har ansvarat för arkitektur, landsk… https://t.co/TvnpqwVPev - Följ @nyrensark