">In english

Affärsområdet Urbana Rum söker chef

 

Nyréns Arkitektkontor är i en spännande fas där vi fokuserar på att utveckla vår framtida arkitektur, vårt arbetssätt och våra affärer. Nu söker vi en affärsområdeschef med passion för arkitektur som skapar goda livsmiljöer!

 

Ditt uppdrag
Tillsammans med medarbetarna utvecklar du såväl affärsområdet som gruppen och individerna. Du tar naturlig utgångspunkt i arkitektur, arbetssätt och affär. Ditt mål är att bidra till:

 • En arkitektur som tar utgångspunkt i platsens kvaliteter och människors behov.
 • Ett arbetssätt som kännetecknas av kreativitet, nyfikenhet och samarbete.
 • En affär som kännetecknas av lönsamhet.
 • Ett affärsområde med en tydlig profil, där Urbana rum är en strategisk samarbetspartner från tidiga skeden till projektering och genomförande.
 • Att Urbana Rum är en aktör i samhällsdebatten.

I rollen ingår personalansvar för ett 30 tal medarbetare vilket innebär att du coachar och utvecklar dina medarbetare. I samråd med VD ansvarar du för ekonomi och marknadsfrågor. Du stöttar medarbetare i proaktivt kund- och anbudsarbete samt granskar anbud och avtal. 
Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Utifrån detta förväntas du företräda ditt affärsområde och agera i gemensamma strategiska frågor för att förstärka Nyréns profil och position på marknaden.

Om dig

 • Du är utbildad arkitekt eller motsvarande med inriktning mot landskapsarkitektur, stadsbyggnad eller kulturhistoriskt värdefulla miljöer.
 • Du har erfarenheter från beställar-, entreprenörs och/eller konsultrollen.
 • Du har erfarenhet från att leda verksamhet med resultatansvar.
 • Du har ett strategiskt perspektiv och kan metodiskt leda din verksamhet till framgång.
 • Du har dokumenterad erfarenhet av att ha drivit utredningar/projekt med framgång.  
 • Du har relevant chefs- och ledarerfarenhet.

Ditt ledarskap kännetecknas av inkluderande, engagemang, tydlighet och uthållighet. Du inspireras av att leda andra till framgång och använder coaching och dialog som verktyg för att nå målen. Du ser varje medarbetares förmåga att bidra till genomförande av uppdraget och du skapar ett tryggt och kreativt arbetsklimat med såväl medarbetare som kunder. Du har förmågan att ta fram och förverkliga lönsamma affärsstrategier.

Om oss
Nyréns är idag ett av de ledande arkitektkontoren i Sverige med över hundra medarbetare. Vi är stolta över att vara ett medarbetarägt arkitektkontor med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Malmö. Vi tror på ett lagarbete där vi kombinerar djup erfarenhet och nytänkande med intresse för våra kunders affär. Vi erbjuder våra medarbetare möjlighet att växa genom nya utmaningar och roller samt attraktiva och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Ansökningsförfarande och sista ansökningsdag
Vi samarbetar i denna rekrytering med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett personligt brev med CV, märkt ”Affärsområdeschef Urbana Rum” skickas till cv@valona.se. Har du frågor, kontakta Suzanne Vishaj Falk på 070 594 10 36. Urvalsprocessen kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 mars.